Udovica Dine Pokrovca od Andrića traži 150 tisuća eura, tužit će i Drpića, Pelaića, Marasa...

Udovica Dine Pokrovca od Andrića traži 150 tisuća eura, tužit će i Drpića, Pelaića, Marasa...

Tekst: S.T.
Foto: Josko Ponos (Cropix)

UDOVICA pokojnog nogometnog menadžera Dine Pokrovca, Moravka Pokrovac, tužila je Srđana Andrića od kojeg potražuje 150 tisuća eura.

Obitelj Pokrovac je nakon ubojstva Dine od mnogih igrača zatražila povrat novca koji je uložen u njihov razvoj. Andrić je prvi u redu, a uskoro će biti pokrenute parnice protiv Dine Drpića, Mladena Pelaića, Marka Mlinarića i Alena Marasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nekoliko puta smo se susreli s Andrićem koji je bio jako susretljiv, ali s obzirom na to da nije došlo do isplate, morali smo pokrenuti postupak. Neki igrači poput Igora Muse i Petra Krpana su bili iznimno korektni pa odmah podmirili dugove, dok drugi negiraju dugove", rekao je odvjetnik Moravke Pokrovac Robert Jančik za Slobodnu Dalmaciju.

Postupak protiv bivšeg igrača Dinama Ivana Ćosića pravomoćno je dosuđen u korist obitelji Pokrovac, a Moravka očekuje novac i od Nike Kranjčara.

Kranjčar je 2005. iz Dinama prešao u Hajduk, a za taj transfer Pokrovčevi potražuju šesto tisuća eura. Kako u poljudskoj blagajni tad nije bilo novca, ugovoreno je da Kranjčar dug podmiri nakon transfera u inozemstvo, a da se Hajduku smanji odšteta. Međutim, nakon što je Kranjčar potpisao za Portsmouth, Dino Pokrovac je ubijen pa novac nikad nije sjeo na račun obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara