Ugovor za prijenos Formule još nije sklopljen, potpis se očekuje ovaj tjedan

Foto: AFP

PRAVA za prijenos Formule 1 još nisu stigla u Hrvatsku. Očekuje se da će Kretor Media bi ovaj tjedan trebala potpisati ugovor s Formula One Managementom nakon čega će se krenuti s prijenosima na regionalnim televizijama. Svi ljubitelji tog sporta bi već Veliku nagradu Malezije ovog vikenda mogli gledati uz hrvatske komentatore.

"Očekujem da ćemo ugovor potpisati ovaj tjedan. Jučer sam mogao potpisati, ali nisam bio zadovoljan nekim stavkama pa sam zatražio manje korekcije. Tako da uskoro očekujemo potpis, a dok se to ne dogodi bilo bi neozbiljno izlaziti u javnost sa detaljima", rekao nam je Davorin Štetner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok sve ne postane službeno, Štetner nije htio otkriti koliko je plaćeno za prava i je li istina da se cifra vrti oko pola milijuna eura. Još se ne zna koje će lokalne televizije prenositi utrke, poznato je tek da će ih biti deset, da će pokrivati cijelu Hrvatsku i da je jedna od njih TV Istra, ali ne i Z1.

Trebali bi prenositi svi treninzi, kvalifikacije i utrke, a jednom tjedno će ići posebna emisija. Komentator u kabini će biti Goran Dijaković, dok će emisiju u studiju voditi Ana Tenžera, novinarka s velikim televizijskim iskustvom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara