Ukrajinci razmišljaju o tužbi zbog uvrede Vlatka Markovića

Ukrajinci razmišljaju o tužbi zbog uvrede Vlatka Markovića

PREDSJEDNIK kijevskog Dynama Igor Surkis naljutio se na Vlatka Markovića koji je kritizirao Jerka Leku, te se dotaknuo ukrajinske lige: "Pitanje je kakva je ta ukrajinska liga, čini mi se dosta čudnom, kaubojskom, onaj Dynamov predsjednik toliko toga sređuje na osobit način."

Izjavu, koju je prenio jedan hrvatski dnevni list, Marković nije demantirao, a ukrajinski izvjestitelji odmah su o tome obavijestili Surkisa, inače jednog od najutjecajnijih i najbogatijih Ukrajinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Surkisov brat predsjednik je Ukrajinskog nogometnog saveza, te je najavio kako će ozbiljno razmotriti mogućnost tužbe protiv Vlatka Markovića, piše Večernji list.

Gospodin Marković, poznat po ishitrenim i "teškim" izjavama (sjetimo se one: "Dinamo je najkatoličkiji klub"), još jednom je ispalio. Ukrajinski nogometni savez i Dynamo nisu u domeni Hrvatskog nogometnog saveza. Ako je mislio da Surkis sređuje stvari na osobit način "muljajući", to ga ne bi trebalo čuditi jer su na Istoku, pa i u Hrvatskoj, takve stvari normalne.

Mogu li zaista Ukrajinci Markovića tužiti bilo kome osim UEFA-e nije poznato, no Markovićeva izjava mogla bi naštetiti odnosu dvaju saveza, te hrvatskim reprezentativcima u Ukrajini: Leki, Srni i Pletikosi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara