United krade Guardiolu Cityju: Pariški rendezvous Pepa i Crvenih vragova

United krade Guardiolu Cityju: Pariški rendezvous Pepa i Crvenih vragova

Screenshot: Sun

JOSEP GUARDIOLA, a ne neki od igračkih superstarova, bit će najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka, a onima koji se bave izmišljanjem glasina i plasmanom kalkulacija posao je olakšan, ali i manevarski prostor sužen time što je katalonski karizmatik i ikona stila objavio da će nakon Bayerna odabrati engleski klub.

Pep se dakle poželio novog i to konkretno engleskog izazova, što je dakako bio signal za jedine tamošnje klubove koji ga mogu platiti; oba Manchestera i Chelsea da aktiviraju sve financijske i pregovaračke potencijale ne bi li ga uvjerili kako je upravo njihova momčad ona koju treba odabrati.
 
Chelsea ga je zvao još prije nego što je Mourinho dobio otkaz a Hiddink privremeni angažman, ali ga je Guardiola odbio, pa su utrci ostali klubovi iz "glavnog grada nogometne Engleske".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Činilo se kako je City u velikoj prednosti za Pepovo dovođenje, ali kako otkriva Sun, United je napore za postizanje dvostrukog zadovoljstva - angažmana najprestižnijeg trenera i kvarenje posla najvećim rivalima - intenzivirao prošlog tjedna, kada su se s Guardiolom našli u luksuznom pariškom hotelu Le Bristol. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara