Uprava Cibone: Repeša nam pomaže, ali Lutz ostaje trener

Foto: AFP

JASMIN REPEŠA nije na pragu preuzimanja klupe Cibone, poručili su iz zagrebačkog kluba nakon niza medijskih napisa o angažmanu hrvatskog stručnjaka "pod Tornjem".

Repeša surađuje s Cibonom i stručnim savjetima pomaže stručnom stožeru "Vukova", ali njegov angažman klub, koji je do prije nekoliko mjeseci zbog financijske situacije bio pred gašenjem, ne može platiti. Repeša je ljetos pregovarao s Real Madridom, a navodna plaća koju je tražio bilo je oko 600.000 eura po sezoni. U Hrvatskoj bi mogao očekivati barem tri puta manje uz još pokoji bonus ili klauzulu, no u skoroj budućnosti u Ciboni to neće moći dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Uprava KK Cibona ovim putem obavještava javnost, a ponukana posljednjim natpisima u tisku, da dužnost prvog trenera Cibone obnaša Danijel Lutz. Kao dosadašnji pomoćni i sada glavni trener prve momčadi Danijel Lutz zaslužuje puno povjerenje Uprave kluba u daljnjem vođenju momčadi. Isto tako napominjemo kako između KK Cibona i gospodina Jasmina Repeše postoji suradnja na stručnom planu, a u ovim trenucima svojim savjetima mnogo pomaže upravi i stručnom stožeru.

Između KK Cibona i trenera Repeše vođeni su razgovori o eventualnom preuzimanju pozicije glavnog trenera, no u ovom trenutku to nije realnost. Smatramo bitnim napomenuti da iznosi o eventualnom honoraru trenera Repeše koji se spominju u medijima nisu točni, jer to nije niti bila tema dosadašnjih razgovora. O svim novitetima vezanim uz KK Cibona javnost će biti pravovremeno obavještena putem Ureda za odnose s javnošću KK Cibona.
"

Repešu se povezivalo i s klupom hrvatske reprezentacije, pa još uvijek postoji mogućnost da ostane u domaćoj košarci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara