Uvijek vjerni: Presudni trenutak da se zaustave huligani

Uvijek vjerni: Presudni trenutak da se zaustave huligani

Foto: Hina

KLUB navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" priopćio je da je nastupio presudni trenutak da se zaustave huligani kojima je jedini cilj u svijetu okaljati sve što je hrvatsko.

"Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni poziva sve one kojima su na srcu hrvatska domovina i hrvatska nogometna reprezentacija da dođu u Bordeauxu na utakmicu protiv Španjolske. Ne smijemo dopustiti da nam u ovom trenutku pažnju odvuče šačica huligana kojoj je jedini cilj u svijetu okaljati sve što je hrvatsko", ističu "Uvijek vjerni", koji nemaju podatke o uhićenima.
 
Do nereda na sinoćnjoj utakmici Hrvatske i Češke u Saint-Étienneu došlo je u 85. minuti kada je mala skupina hrvatskih huligana pokušala isprovocirati prekid utakmice, te je zasula teren bakljama i topovskim udarom, koji je ozlijedio redara.
 
UEFA je zbog izgreda pokrenula disciplinski postupak i Hrvatsku vjerojatno čeka teška kazna.
 
"Presudni je trenutak u kojem onima kojima Hrvatska nije nimalo draga moramo dokazati da smo ih sposobni spriječiti svojim zajedništvom i svojom snagom. Neka tribine stadiona na kojima će igrati nogometna reprezentacija Hrvatske budu mjesto nulte tolerancije za huligane. Pokažimo svijetu zašto smo uvijek vjerni našim Vatrenima", napominje klub navijača.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara