Valeron: Hajduk je jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti

Valeron: Hajduk je jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti

ČUDNA je politika igrača Depora; dok neki s iznimnim podcjenjivanjem govore o Hajduku, drugi su puni respekta, posebice prema imenu nekad slavnog splitskog kluba. Veznjak Juan Carlos Valeron jedan je od ključnih igrača španjolske ekipe i jedan od onih koji smatraju da njegovu momčad očekuje vrlo težak posao u 2. pretkolu Kupa Uefe.

"Hajduk je jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti u ždrijebu. Riječ je o momčadi koja ima iskustva u Europi, i to će im biti od pomoći. Bit će to zanimljivi i izjednačeni dvoboji. Bila bi velika pogreška ako bismo već sada razmišljali o uzvratnoj utakmici u Splitu. Treba se usredotočiti na prvu utakmicu i u njoj ostvariti povoljan rezuultat. Koji bi to bio? Teško je reći koji bi nas rezultat zadovoljio uoči uzvrata.", kaže iskusni vezni igrač.

Valeron je igrač Deportiva još od 2000. godine. U tom je klubu iskusio mnogo lijepih, ali i teških trenutaka. Od ozljede križnog ligamenta lijevog koljena u siječnju 2006. godine odigrao je do danas samo 10 prvenstvenih utakmica. Veliki i dugotrajni problemi s ozljedama doveli su njegovu budućnost na Riazoru pod znak pitanja. No, sretan je što je sve to sada iza njega, i što napokon može razmišljati samo o nogometu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se toga tiče, stvari se nisu mogle bolje razvijati. Nakon dugo vremena, prošao sam prve pripreme za sezonu. Iako sam odigrao nekoliko utakmica krajem prošle sezone, bojao sam se da će pauza trajati još duže, i da će mi trebati više vremena za povratak. Jako sam sretan što sam u momčadi, i što sam napokon krenuo u sezonu od početka."

D.R./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara