Van Gaal odbio Englesku, a da ga ova nije ni zvala

TRENER nizozemskog AZ Alkmaara Louis van Gaal opovrgnuo je navodni interes Engleskog Nogometnog Saveza (FA) vezan za njegovo preuzimanje engleske reprezentacije, jer mu to sadašnji ugovor sa AZ-om ne dozvoljava.

Naime, u ugovoru stoji kako ovaj može prihvatiti ponudu nekog drugog kluba ili saveza tek od 2009. godine, četiri godine nakon što je došao u ovaj nizozemski klub. Van Gaal ne skriva svoj interes i dodaje kako je to možda i najpoželjniji posao na zemaljskoj kugli.

Podsjetimo, engleski FA u velikoj je potrazi za nasljednikom Stevea McClarena, a raznorazna imena iskaču svakih sat vremena. Kandidata ima mnogo, od onih čvrsto vezanih ugovorom poput Guusa Hiddinka, do onih bez ugovora poput starog lisca Capella i trenerskog novorođenčeta Alana Shearera.

"Već su mi jednom ponudili englesku reprezentaciju prije nekoliko godina, ali ja sam odbio, stoga je sigurno da me imaju u vidu. Nom ,opet ponavljam vjerojatnost da ću ja biti sljedeći izbornik Engleske vrlo je mala" - napominje van Gaal.

V.B.
Foto. AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara