Varaždin potpisao suradnju s Romom: Talentirani dvojac već odlazi u Rim

Foto: eVaraždin

U NK Varaždinu ipak nije sve tako crno. Na dnu HNL-a tavore sa zaostatkom od 16 bodova, ali potpisali su ugovor o suradnji s - Romom.

Kako piše eVaraždin, riječ je o sporazumu kojim su povezane varaždinska škola nogometa s Rominom, od kojeg bi klub iz baroknog grada dugoročno trebao imati koristi.

Ugovor je potpisan na inicijativu Rome, čiji su ljudi upoznati s teškim financijskim stanjem kluba, a suradnja će početi uskoro, kada će put Rima talentirani mladi nogometaši iz Varaždina, a skupa s njima i treneri koji će se usavršavati na seminarima i vježbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, dogovoreno je i sudjelovanje Varaždinaca na turnirima u organizaciji Rome, kao i dolazak mladih rimskih nada na turnire koje će organizirati Varaždin.

"Odličan je ovo stimulans za naš klub, mladim se igračima otvaraju bolje mogućnosti, a klub će od ovoga profitirati i na financijskom planu", pohvalio se predsjednik Zlatko Horvat, koji je ugovor potpisao s Rominom legendom Brunom Contijem.

Suradnja vrijedi do kraja sezone 2011./2012., a već na kraju ove polusezone talentirani veznjaci Marko Pajač i Jurica Grgec otići će u Romin kamp.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara