Varteks ostao bez predsjednika, prijeti mu suspenzija iz 1. HNL

PREDSJEDNIK Varteksa Ivan Topolnjak danas je podnio neopozivu ostavku i tako je klub iz Varaždina ostao bez svog čelnog čovjeka.

Odluku da Ivan Topolnjak napušta klub potvrdio je i direktor Branko Janžek, najavivši zasjedanje predsjedništva kluba i izvršnog odbora koji bi trebalo donijeti odluku o novom predsjedniku.

Na sastanku dopredsjednika kluba i varaždinskog dogradonačelnik Zlatka Horvata i predsjednika u ostavci Ivana Topolnjaka, zaključeno je kako će već sljedeći tjedan biti sazvan izvršni odbor na kojem će se članovi  očitovati o ostavci predsjednika nakon čega bi se trebali saznati je li Topolnjakova odluka konačna i hoće li se ići na izbor novog predsjednika.

Ako je Topolnjakova odluka konačna, v.d. predsjednik izabrati će se između četiri dopredsjednika kluba, koji će tu funkciju obnašati do zasjedanja skupštine kluba koja će se sastati u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS prijeti suspenzijom ako Varteks ne podmiri dugove

Dok se u klubu rješava pitanje vezano uz predsjednika, pred upravom je problem oko suspenziju zbog 600 tisuća kuna dugovanja prema bivšem igraču Goranu Graniću čija se situacija mora razriješiti do 7. srpnja inače slijedi suspenzija kluba, odlučeno je u HNS-u.

R.J.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara