Velika zavjera protiv privilegiranog Reala: Suci nas kradu!

Velika zavjera protiv privilegiranog Reala: Suci nas kradu!

NEVJEROJATNO zvuči, ali Real Madrid oglasio se optužbom na račun sudačke organizacije i nekog tko stoji iza nje. Ističu da ih pokušavaju spriječiti u osvajanju trećeg naslova.

"Vrlo sam zabrinut zbog suđenja", izjavio je sportski direktor Reala Predrag Mijatović, mašući dosjeom u kojemu su prikupljene navodne sudačke pogreške, osobito crveni karton Van Nistelrooyu protiv Atletica iz Madrida i jedanaesterac u korist Athletica iz Bilbaa.

"Donedavna smo mislili da je sve samo slučajnost, ali sad imamo dojam da je tih slučajnosti previše. Kad god je neka situacija neizvjesna, suci presude protiv nas."

Po mišljenju Realovih čelnika, situacije na štetu njegove momčad nižu se iz tjedna u tjedan i netko treba lupiti šakom o stol da bi takav trend priveo kraju.

"Tko je kriv za takve sudačke odluke? Netko tko želi spriječiti da osvojimo treći uzastopni naslov", zaključio je tajanstveno Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Realove je žalopojke je reagirala Barcelona, izražavajući neslaganje s takvom ocjenom:

"Nije ozbiljno tvrditi da bi suci nanosili štetu Realu, kao ni Barceloni", rekao je trener Josep Guardiola.

Čak je i madridska Marca, inače sklona Realu, komentirala da su sumnjiva samo dva suđenja u osam zadnjih kola, upravo na utakmicama s Atleticom i Athleticom. No, u oba je susreta Real izašao kao pobjednik pa je njegova kuknjava tim neobičnija.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara