Video: Bosanci su u modi, a Bosancima je u modi rušiti Hajduk

Video: Bosanci su u modi, a Bosancima je u modi rušiti Hajduk

Tekst: V.B.
Foto: AFP

NE ŽELEĆI podcijeniti priču koja će uslijediti nešto niže, ovoga vikenda smo shvatili da Hajduk može potopiti bilo tko. Glavni junak ovog saznanja jest mladi bosanskohercegovački napadač Karlovca Haris Redžepi koji je tek odnedavno član Pamićevih pulena, a ovo mu je peta utakmica i prvi pogodak u dresu jednog od najugodnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja HNL-a.

Vječiti višak na Grbavici stvara višak u Karlovcu

Naime, pune tri go­di­ne Redžepi je bio član Že­lje­zni­ča­ra, nažalost, uvi­jek i vi­šak. Ka­da se sve sa­be­re i odu­zme, te­ško da se mo­že do­bi­ti i 180 mi­nu­ta igra­nja u dre­su se­ni­or­skog ti­ma sa Grbavice.

 "Ne ljutim se što mi nisu dali šansu, možda bih trebao biti zahvalan što su me lako odbacili. Evo, igram u jakoj ligi, u klubu koji je treći i zabijam. Postigao sam dva gola u Kupu, jedan Queens Park Rangersu u prijateljskoj utakmici, a evo sada u HNL-u", rekao je junak subotnje pobjede Karlovca.

"Lijepo je zabiti Hajduku. I možda sam sad malo euforičan, pa ću reći da vjerujem da ću zabiti i Dinamu. Ali, još žalim što nisam zabio gol Sarajevu, taj mi je klub ostao ponešto dužan", osvrnuo se Haris u sjećanju na vremena dok je nosio dres sarajevskih Plavih.

"Iskreno, nikad nisam bio sretniji. Evo me, uživam u pohvalama koje dobivam sa svih strana. Navijači su me nakon utakmice rastezali na sve strane, slikali se, tražili autogram od mene, skandirali moje ime", rekao je za "San" Redžepi te dodaje: "Došli su mi roditelji i moj prvi trener Mehmed Hamzić. Drago mi je što su baš oni, moj otac Ćerim i Hamza uživali nakon mog gola i pobjede."

Redžepi bio nadomak Hajduka! A tko nije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haris ovako opisuje svoj gol Hajduku, a unatoč porazu hvali Splićane: "Utrčao sam iz drugog plana, primio loptu, potom zaobišao čuvara i lijevom nogom matirao golmana Subašića. Nastalo je neopisivo slavlje. Bio je to moj najdraži pogodak. Međutim, želim istaknuti da su usprkos svemu Ibričić i Šarbini klasni igrači. Hajduka smo demontirali, iako su velika ekipa.

"Da, gol Hajduku ću vječno pamtiti. Nisam počeo utakmicu, iako sam želio. Najviše zbog svojih. Brojao sam sekunde u nastavku i čekao da uđem. Igrao sam desetak minuta i pogodio. Nažalost, nisam ostao do kraja, jer me Pandža dobro klepio tako da sam u finišu izašao", dodao je.

Malo je poznato kako je Redžepi nedavno bio nadomak Hajduka...

"Igrao sam na "Kvarnerskoj rivijeri" sa Željom. Kada nas je Hajduk dobio, Dejan Računica i Tonči Gabrić, koji su vodili Hajdukove juniore raspitivali su se za mene. Ostao sam u Želji, ali se nisam naigrao", otkrio je Redžepi.

"Bosanci su u modi u Hrvatskoj"

Haris u superlativima govori o Igoru Pamiću treneru Karlovca.

"Pamić je čudo od trenera, fudbalski šarmer, fajter, igra za gol više. On je bivši igrač Dinama i Hanse Rostock, Osijeka… U Hansi je igrao sa Sergejom Barbarezom. Za njega igrači ginu na terenu. Mnogi ga smatraju najboljim trenerom u Hrvatskoj".

Na koncu mladi napadač je najavio derbi sljedećeg vikenda sa Šibenikom:"Oni su drugi, a mi treći. Eto, Šibenik i Karlovac je derbi HNL. Bosanci su u modi u Hrvatskoj".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara