Video: Brazilski centar brutalno ozlijedio suparnika

Totalsport
Foto: AFP

MANUIL EGIDIO (30), centar brazilske košarkaške momčadi Vilha Velha čeka drastičnu suspenziju nakon što je pogibeljnim udarcem laktom nokautirao suparničkog beka.

Incident se dogodio prošlog vikenda u prvenstvenoj utakmici brazilske košarkaške lige. Egidio je beka Flamenga Dudu udario visoko podignutim laktom pokušavajući ga zaustaviti blokom pri napadu vlastite momčadi. Nesretni je Duda pao kao pokošen ostavši bez svijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim ga je liječničko osoblje kluba iz Rija de Janeira okrenulo, na parketu je ostala lokva krvi. Nesretnik je završio s teškim potresom mozga. U bolnici je došao svijesti, ali zasad ima goleme pukotine u sjećanju.

Od 2001. do 2005. godine 210 centimetara visoki rabijatni centar igrao je u Španjolskoj za tri momčadi u drugoj odnosno trećoj ligi. Marca je došla do izjave trenera Guadalajare, jedne od njegovih tadašnjih momčadi, Aurelija Zapate:

"Manuil nikad nije bio problematičan igrač. Dapače, bio je dobar kao kruh, vrlo plemenit sportaš. Suigrači su ga obožavali", rekao je Zapata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara