Video: Mladi Amerikanac Molano prelazi u Dinamo

Video: Mladi Amerikanac Molano prelazi u Dinamo

Tekst: S.T.
Foto: FC Dallas

ALEX MOLANO, talentirani mladi Amerikanac stiže u Dinamo. 17-godišnji Molano je ofenzivni veznjak, jedan od najboljih igrača U-18 reprezentacije i stručnjaci mu predviđaju veliku karijeru.

Još ljetos mladić je tri tjedna boravio u Zagrebu, trenirao s juniorima i prošao sva moguća testiranja. U Dinamu su vidjeli o kakvom se talentu radi te zatražili certifikat.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molano je ciljano došao na selekciju, preporučili nam su ga. Naša selekcija nogometaša iz cijelog svijeta, Australije, Kanade, Južne Amerike, SAD-a i nekih europskih država, bila je iznimno kvalitetna i opsežna. Radili smo u miru pa javnost nije previše znala. Među svim tim igračima koji su bili u Dinamu, Molano je pokazao daleko najviše pa smo ga zadržali. Jedini je zadovoljio visoke Dinamove kriterije pa je jasno o kakvom se talentu radi", rekao je šef Nogometne škole Romeo Jozak za Sportske novosti.

Molano je dosad igrao u Dallas Juniorsima, a u Dinamo će doći besplatno. Prezime Molano dobio je od oca Kolumbijca, a zanimljivo je da mu je baka Hrvatica. Već sljedeće sezone bi trebao biti u fokusu prve momčadi Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara