Video: Mladi Amerikanac Molano prelazi u Dinamo

Tekst: S.T.
Foto: FC Dallas

ALEX MOLANO, talentirani mladi Amerikanac stiže u Dinamo. 17-godišnji Molano je ofenzivni veznjak, jedan od najboljih igrača U-18 reprezentacije i stručnjaci mu predviđaju veliku karijeru.

Još ljetos mladić je tri tjedna boravio u Zagrebu, trenirao s juniorima i prošao sva moguća testiranja. U Dinamu su vidjeli o kakvom se talentu radi te zatražili certifikat."Molano je ciljano došao na selekciju, preporučili nam su ga. Naša selekcija nogometaša iz cijelog svijeta, Australije, Kanade, Južne Amerike, SAD-a i nekih europskih država, bila je iznimno kvalitetna i opsežna. Radili smo u miru pa javnost nije previše znala. Među svim tim igračima koji su bili u Dinamu, Molano je pokazao daleko najviše pa smo ga zadržali. Jedini je zadovoljio visoke Dinamove kriterije pa je jasno o kakvom se talentu radi", rekao je šef Nogometne škole Romeo Jozak za Sportske novosti.

Molano je dosad igrao u Dallas Juniorsima, a u Dinamo će doći besplatno. Prezime Molano dobio je od oca Kolumbijca, a zanimljivo je da mu je baka Hrvatica. Već sljedeće sezone bi trebao biti u fokusu prve momčadi Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara