Video: Navijač uletio na teren, udario igrača Steaue pa dobio batina od njegovih suigrača

Video: Navijač uletio na teren, udario igrača Steaue pa dobio batina od njegovih suigrača

Foto: Screenshot (prosport.ro)

STRAŠNE su scene viđene u nedjelju u rumunjskom Ploiestiju gdje je domaći Petrolul dočekao Steauu u 12. kolu nacionalnog nogometnog prvenstva.

U trenucima kad se Steaua pripremala izvesti jedanaesterac u prvom poluvremenu jedan je domaći huligan utrčao u teren i šakom u lice pogodio gostujućeg nogometaša Georgea Galamaza.

Istog je trena nekolicina Steauinih igrača okružila izgrednika i krenula ga tući, sve dok ih nisu razdvojili. Sudac je potom pokazao crvene kartone Novaku Martinoviću i vrataru Razvanu Stanci koji su bili najratoborniji u obračunu s huliganom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni tu, međutim, nije bio kraj kaosu. U igru je morao rezervni golman gostiju Ciprian Tatarusanu, ali u trenucima kad se spremao ući, pogođen je petardom. Sucu nakon toga više nije preostalo ništa drugo nego da prekine utakmicu koja bi trebala biti registrirana rezultatom 3:0 za Steauu.

Nesretni Galamaz, kojeg je nokautirao huligan, završio je, pak, u bolnici sa slomljenom jagodičnom kosti i oštećenjem sluha i uskoro će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara