Video: Plahi hrvatski košarkaš osjetio bijes ugnjetavanih afroameričkih pesnica

ROBERT TROHA, hrvatski košarkaš u dresu slovenskog Heliosa započeo je tuču s Amerikancem Taylorom, potom ga je ovaj zatukao na parketu Tivolija.

U trećoj utakmici finala doigravanja slovenskog košarkaškog prvenstva dogodio se pravi ultimate fight na igralištu. Hrvatski košarkaš Robert Troha nakon puno naguravanja pokušao je igrača Olimpije, Ronella Taylora, napucati nogom u jaja, a nakon toga mu je razjareni Amerikanac vratio u stilu Mirka Filipovića i zatukao ga na podu dvorane Tivoli.

Nakon toga na terenu je nastala velika gužva, umiješali su se i drugi igrači. Nakon što se sve smirilo, delegat je odlučio izbaciti iz utakmice sva tri Olimpijina Amerikanca, dok je Troha dobio samo tehničku. Jučer su naknadnim pregledom snimke TV Slovenija utvrđeni propusti pa je Troha zaradio jednu utakmicu neigranja, kao i tri suspendirana Amerikanca.

Olimpija je inače uvjerljivo slavila sa 99:81, međutim u četvrtoj će utakmici biti bez Taylora, Baileya i Bookera, dok trener ekipe Heliosa iz Domžala Zoran Matić neće moći računati samo na Roberta Trohu. 

M.Š.
Foto: 24ur.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara