Video: Pogledajte najveću ruku u povijesti TV pokera!

Video: Pogledajte najveću ruku u povijesti TV pokera!

Tekst: Marko Petrak
Foto: Screenshot

OD OVE je povijesne ruke prošlo nekoliko dana, no nikada nije kasno pogledati najveći pot u povijesti pokera koji je emitiran na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akteri su bili Phil Ivey, Tom Dwan i Patrik Antonius, ponajbolji cash igrači današnjice, a pozornica je bila posljednja epizoda "Full Tilt Million Dollar Cash Gamea". Vjerovali ili ne pot je iznosio nevjerojatnih milijun i 108 tisuća dolara, a  na koncu je basnoslovan iznos pokupio Tom Dwan poznatiji po svom online nadimku "durrrr".

Dwan je u akciju krenuo sa "suited connectorima", 7,6 u srcu, vrlo rado viđenom kartom kod svakog dobrog pokeraša zbog svog raznovrsnog potencijala, dok je Ivey odlučio prije flopa dići sa A,2 "off suit". Dwan je pratio, Antonius je odustao, a flop je donio J,3,5 odnosno "rupu" za oba igrača. Na "turnu" se dogodila prava katastrofa; okrenula se četvorka koja je obojici igrača složila skalu, no dok je Ivey imao skalu do petice, Dwan je imao "nuts" do sedmice. Krenulo je taktičko nadmudrivanje, no već je u tom trenutku bilo potpuno jasno da će biti "krvi do koljena". Ivey je naposljetku otišao "all in" što je durrrr s užitkom platio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara