Vojvodina prijeti napuštanjem NLB lige

Vojvodina prijeti napuštanjem NLB lige

NAKON što su u subotu kod Ogulina napadnuta petorica novosadskih navijača, koji su u Splitu bodrili svoju Vojvodinu, vodstvo kluba priprijetilo je da bi klub mogao napustiti regionalnu košarkašku ligu ukoliko se nešto slično ponovi u budućnosti i zatražilo najstrože kažnjavanje počinitelja.

U kratkoj izjavi na internet stranicama kluba apelira se "da mjerodavna tijela osiguraju apsolutnu zaštitu i sigurnost svih sudionika i gledatelja na utakmicama NLB lige jer ovakvi incidenti dovode u pitanje smisao cijelog takmičenja".

"Petorica navijača, koji su u vlastitoj režiji došli u Split i bez ijednog, najmanjeg incidenta i provokacije prisustvovali utakmici, pri povratku za Novi Sad napadnuti su u Ogulinu od strane većeg broja maskiranih huligana, motikama i palicama, pri čemu im je demoliran automobil, a njima nanesene ozbiljne fizičke povrede.  U slučaju da se ovakvi incidenti ponove, KK Vojvodina će preispitati svoj stav o daljnjem učešću u ovom natjecanju", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, skupina maskiranih osoba  za sada nepoznatog identiteta na odmorištu Dobra-Istok kod Ogulina napala je petoricu državljana Republike Srbije koji su putovali u Opel Omegi novosadskih registarskih oznaka. Prema informacijama policijske uprave Karlovačke, dvojica muškaraca zadobila su lakše tjelesne.

M.P.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara