Vranješ izbačen s treninga zbog nasrtaja na Husejinovića

Tekst: S.T.
Foto: AFP

VEĆ SE dugo priča o nezadovoljstvu Jurice Vranješa koji je svjetlosnim godinama daleko od prve momčad Werdera, a sad je to nezadovoljstvo doslovno eksplodiralo.

Vranješ je tijekom treninga na kojem su snage odmjerile prva i druga momčad Werdera pregrubo startao na Seada Husejinovića i napravio težak prekršaj na kolegi iz kluba. Trener Thomas Schaaf odmah je potjerao Vranješa sa treninga.

"Takve stvari nikako ne mogu prihvatiti", objasnio je Schaaf svoju odluku.

Zanimljivo, Schaaf nije bio zadovoljan Vranješevim zalaganjem na treninga pa mu je Osječanin očito odlučio dokazati suprotno.

Vranješ već duže vremena nije u kombinaciji trenera, klub ga je ljetos htio prodati, ali nije bilo zainteresiranih. Nakon incidenta Vranješ je pozvan na razgovor s trenerom i sportskim direktorom Klausom Allofsom koji je potvrdio da se nekadašnji hrvatski reprezentativac ispričao. Međutim, to ga nije amnestiralo od novčane kazne-

"Ponekad se zbog frustriranosti igrača događaju takve stvari. No, ne smiju se događati. Razumljivo je stoga da smo morali poduzeti određene korake i sankcionirati Vranješa", izjavio je sportski direktor Allofs.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara