Vrbanović: Šokirani smo, skupina huligana neprocjenjivo je naštetila Dinamu

Vrbanović: Šokirani smo, skupina huligana neprocjenjivo je naštetila Dinamu

Tekst: Index.hr
Foto: Index.hr

NK DINAMO reagirao je priopćenjem nakon odluke Uefe o oduzimanju tri boda i igranju dvije utakmice pred praznim tribinama. Donosimo ga u cijelosti.

Disciplinska komisija Uefe donijela je na danas održanom zasjedanju odluku da se NK Dinamo, zbog izgreda skupine huligana na utakmici Timisoara- Dinamo, odigranoj u Temišvaru 1. listopada 2009., kažnjava oduzimanjem tri boda i s dvije utakmice na domaćem terenu bez gledatelja. Tako će modri utakmice s Ajaxom (05.studenog) i Timisoarom (17. prosinca 2009.) igrati pred praznim tribinama maksimirskog stadiona. NK Dinamo ima pravo žalbe na odluku Disciplinske komisije i to u roku od tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu drastičnu kaznu prokomentirao je glavni direktor Dinama Damir Vrbanović:

"Šokirani smo visinom kazne i očito je da su neredi u Temišvaru bili kap koja je prelila čašu strpljenja Uefe. Nažalost, mala skupina huligana uspjela je nanijeti neprocjenjivu štetu kako za klub, tako i za 99 posto ostalih navijača koji sigurno nisu zaslužili da oni sami i njihov klub budu tako teško kažnjeni. Dinamo će uputiti žalbu na ovu odluku, smatrajući da je njom teško oštećen klub koji je činio i čini ogromne napore u organizaciji utakmica kako na gostovanjima tako i u Zagrebu. Ni u snu nismo očekivali da će nam se oduzeti tri boda. Očekujemo službeno obrazloženje odluke i uputit ćemo žalbu na istu", kaže Vrbanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara