Vučević: Imamo stravičnih problema u obrani

NAKON prospavane noći misli su uvijek bistrije. Evo kako Vučević jutros gleda na poraz od Deportiva.

"Kad podbaci više od dvojice igrača, teško je pobijediti i puno slabiju momčad od Deportiva. A sinoć je podbacilo njih najmanje pet. Tako se ne može ozbiljno igrati", tužno će Vučević.

"Iskusan igrač kao Andrić nije si smio dopustiti onaj start na Aranzubiju"

Crveni karton Andrića posebna je priča. Po snimkama, kontakta s vratarom nije bilo, ali da tako iskusan igrač uopće krene nogom prema vrataru je nedopustivo.

"Da, slažem se s vama. Iako kontakta nije bilo i čini se da je sudac pogriješio, Andrić nije smio ni ispružiti nogu prema Aranzubiji", ističe Vučević.

Već za nekoliko dana na rasporedu je vrlo važno gostovanje u Gradskom vrtu. Momčad treba podići, a to neće biti lagan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, to neće biti nimalo lagan posao, ali to je naša dužnost i mi ćemo sve učiniti da igračima podignemo moral koliko je to god moguće. No, znate što, mi imamo stravičnih problema u obrani i zaista ne znam kako će to sve izgledati. Igrači ne stoje blizu, a kod prekida jednostavno ne skaču. Ne znam što im je u glavama, a upravo zato svaki prekid je panika", iskreno će trener Hajduka.

Na probu stigli iskusni Angolac i Brazilac

Za kraj napomenimo kako u Osijek neće putovati Ibričić, koji ima virozu, te Živković, koji je zaradio laganu ozljedu u jučerašnjoj utakmici. Dodajmo kako su na probu u splitski hram nogometa došla još dva igrača.

Radi se o reprezentativcu Angole Antoniju Manuelu Viani Mendonci koji ima 40-ak nastupa za Angolu te Brazilcu Tiagi Quiriniou da Silvi, koji je igrao u Švedskoj.

Iz Splita: Vedran Buble
Foto: Veljko Grbeša

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara