Vučević nakon poraza od Ljupkovih beba: Sram me, dobro sam oprao igrače

Vučević nakon poraza od Ljupkovih beba: Sram me, dobro sam oprao igrače

"HAJDUK si ne može dozvoliti da protiv Intera i Croatije osvoji samo bod. Najviše me od svega zabrinjava nevjerojatan broj individualnih grešaka", ljut je Hajdukov trener nakon poraza od Sesveta.

Petrović govori o borbi za opstanak, Vučević sumnja u dostizanje Dinama

Croatia došla do velike pobjede nad Hajdukom

"Nema alibija, morali smo dobiti ili barem izvući bod"

"Strašno sam razočaran i praktički me velika sramota nakon svega što se dogodilo, zaista me je sram. Istina je da sam vrlo ljut na igrače, a imali smo jutros i sastanak gdje sam sve igrače dobro oprao. Tu nema alibija, ta se utakmica jednostavno morala dobiti ili najmanje izvući remi", rekao je Vučević.

U dvije nominalno lagane utakmice protiv Intera i Croatije Hajduk je osvojio tek mršavi bod.

"Smatram da si Hajduk jednostavno ne može dozvoliti da protiv Intera i Croatije osvoji samo bod. Ne govorim da su to loše momčadi, dapače, međutim nikako nemamo alibi za takve prezentacije. Mene to ne zadovoljava i kao trener želim imati pobjednički duh, karakter u momčadi, a toga nema", objasnio je trener Hajduka.

"Nevjerojatan broj neoprostivih individualnih grešaka"

Razlog tankom bodovnom saldu isključivo su individualne pogreške, kojih ima na desetke u svakoj utakmici.

"Najviše me od svega zabrinjava nevjerojatan broj individualnih grešaka. To su greške koje su neoprostive i koje se događaju u kontinuitetu, što je za jednog igrača Hajduka nepojmljivo", ističe Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam što mi je činiti, ali ne igram ja"

Iako Vučević ističe kako ne zna što napraviti, čini se da je to samo poštapalica.

"Znam šta mi je činiti, ja to tako kažem jer igraju igrači, ne ja. Znam šta mi je činiti i toga se držim. Ali gledajte, ne mogu tražiti od nekoga nešto što nema, samo izvlačim maksimum iz onoga što imam. Na treninzima se radi super i tu zaista nije problem. Problem su, ponavljam, individualne greške, koje su strašne. Ne mogu utjecat na to, nisam kriv što netko krivo doda ili zaspe u obrani, ne igram ja", iskreno će Goran Vučević.

"Nije sve tako crno, trebamo se još uigrati"

"Nije dovoljno igrati 35 minuta, treba igrati cijelu utakmicu. Koliko god to sve loše izgledalo nije sve tako crno. Imamo dosta novih igrača. Treba to sve uigrati, mi stalno pokazujemo pomak u igri, puno ekipa igra zatvoreno treba to i probiti, a na koncu mi jednostavno nemamo tu moć, ne vidim na terenu igrača prevage koji će potezom odlučiti utakmicu."

"Nemamo igrača koji će potezom odlučiti utakmicu, a Tičinović je morao u reprezentaciju"

Možda bi sve bilo bolje da Tičinović nije pušten u reprezentaciju.

"Tražio sam da Tičinović ne ide u reprezentaciju, međutim to nije bilo moguće. Predložio sam, pogotovo zato što je standardan, ali očito da se to nije moglo dobiti", napomenuo je trener Hajduka.

Svi igrači Hajduka jednostavno moraju dati puno više ukoliko se želi nešto više od mučenja na livadama HNL-a.

"I ja lutam, više ne znam koga staviti i kako staviti, a nekad budem u situaciji da ne mogu ni birati. Ipak nema alibija, svi igrači moraju dati puno više", za kraj će Vučević.

V.B.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara