Vučević: Zadovoljni smo, ali moramo šutjeti i raditi

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

TRENER Hajduka Goran Vučević nije bio pretjerano zadovoljan prezentacijom svojih pulena nakon susreta u Stanovima. Kada je nekoliko sati kasnije Dinamo ispustio dva boda zadovoljstvo je poraslo.

"Jako teška utakmica za nas, znali smo da je Zadar čvrsta ekipa, jedna kad igra u Stanovima, druga kad su na strani. Doista, na njihovu terenu će svima biti jako teško doći do bodova i zato je ova pobjeda jako vrijedna. U prvom poluvremenu prihvatili smo igru Zadra i to nije izgledalo s naše strane dobro", rekao je Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zadovoljni smo, ali ostaje nam i dalje: šutjeti i raditi! Gledam sve na dužu stazu, ne zanima me samo trenutak. Mi moramo biti sve bolji i bolji i gledati samo na sebe", dodao je.

Najavio je Vučević potom susret sa RNK Split na Poljudu...

"Imamo veliki respekt prema Splitu, nisu slučajno gdje jesu, ali oni moraju iznimno uvažavati nas. Moraju znati gdje dolaze, protiv koga igraju, jer Hajduk je ispred svega. Maksimalno ću pripremiti igrače za tu utakmicu i učiniti sve da pobijedimo! Anas? Anas je odličan igrač, itekako nam je potreban, vjerujem da će dati sve od sebe kad dobije prigodu, tu nema nikakvog problema", napomenuo je Vučević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara