Vukojević: Srušit ćemo Nijemce

OGNJEN VUKOJEVIĆ je jedan o velikih optimista uoči susreta s Nijemcima te vjeruje u našu pobjedu u dvoboju drugog kola skupine B.

Vezni igrač kijevskog Dinama je pozvan na Euro kako bi bio jedan od razbijača protivničkih napada. Sigurno je da izbornik Slaven Bilić računa na njegove obrambene usluge u nekom trenutku u drugoj utakmici protiv Njemačke.

"Izbornik će odlučiti o prvom sastavu, on je taj koji zna što je najbolje za reprezenTaciju. Mislim da je već odlučio kako ćemo se suprotstaviti Nijemcima. Ja sam spreman, pun sam samopouzdanja i vjere, očekujem da u četvrtak napravimo taj drugi, presudni korak za četvrtfinale. Izbornik mi je rekao da budem spreman, a moj odgovor možete pretpostaviti", kaže "kijevski pit bull".

Vukojević je zadovoljan ciklusom priprema koje je odradila naša reprezentacija te posebno hvali Miljenka Raka.

"Kvalitetno smo radili, digli smo se na pripremama. Treba u tom smislu pohvaliti našeg stručnjaka Miljenka Raka, koji je obavio sjajan posao U Rovinju i Čatežu, kao i ovdje u Bad Tatzmannsdorfu", objašnjava Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna i Modrić su bolji od Ballacka i Podolskog

Nijemci su istaknuti kao jedni od favorita, no Vukojevića to previše ne dira.

"Ballack je jedan od najboljih svjetskih veznjaka i ja ga poštujem, ali ja sam spreman i za taj zadatak. Igrao sam i protiv Diega, pa se nije naigrao. Ne trebamo previše razmišljati o Podolskom, Ballacku ili Gomesu. Imamo mi svoje adute, Srna i Modrić bolji su od Ballacka i Podolskog", ističe Ognjen Vukojević.

Ipak, Njemačka je ekipa koja se neće predavati te će sigurno tražiti tri boda i osiguranje prolaska dalje.

"Njemačke ekipe su moćne, ne gube glavu, disciplinirane su u svakom trenutku. Nijemci su jedni od favorita za osvajanje naslova, ali igraju prema šabloni. Naša je prednost, naša nepredvidljivost. Imamo sjajne tehničare poput Srne i Kranjčara, oni mogu jednim poteznom odlučiti utakmicu i nikad ne znaš na što su spremni. Velik sam optimist uoči Njemačke, smatram da ćemo ih srušiti", optimistično zaključuje veznjak hrvatske reprezentacije.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara