Vulić: Karačić je bolji izbor za trenera Hajduka

BIVŠI trener Hajduka Zoran Vulić smatra da su za lošu igru Dinama, kao i nestabilni igru Hajduka najviše krive česte promjene trenera. "Jednom treba kazati istinu. Niti jedan klub, pa tako ni Hajduk, ne može normalno egzistirati ako se stalno mijenjaju treneri." - smatra Vulić.

Vulić je mišljenja da klubovi povlače poteze bez plana i razmišljanja. "Za ovakvo stanje Hajduka nisu krivi niti Ivan Katalinić, niti Blaž Slišković niti Igor Štimac. Kao što za brodolom Dinama nisu krivi Nikola Jurčević, Nenad Gračan, Ilija Lončarević ili Zvjezdan Cvetković. Nitko od njih nije imao vremena izgraditi momčad." - objašnjava Vulić.

Vulić je u razgovoru za Sportske novosti izrazio zadovoljstvo igrom Ivana Leke i Nike Kranjčara te je rekao da su kao nositelji sredine terena u reprezentaciji, kao i neki Dinamovi nogometaši, pravi igrači, ali da nisu imali trenera koji bi s njima kontinuirano radio.

"Niko Kranjčar se sjajno snašao, najbolji je igrač Hajduka, adaptirao se kao da je rođen u Varoši. Kod Leke je situacija malo drukčija, njemu je adaptacija teže pala. Naučio je igrati u Španjolskoj pred punim tribinama, a ovdje kod nas igra pred jednom, polupraznom tribinom. Jedan i drugi su izvanserijski igrači." - tvrdi Zoran Vulić.

Zanimljivo je da Hajdukov bivši šef struke smatra kako bi za Haduk bolji izbor za trenera bio sadašnji trener Slaven Belupa Branko Karačić. "Kad se gleda ime i spektakl onda je to Ćiro Blažević. Ako se gleda budućnost i perspektiva, onda je to aspolutno Branko Karačić." - smatra Vulić.

Vulić je izrazio uvjerenje da će Hajduk biti prvak i da u to uopće ne treba sumnjati. "Izgubljen je Kup, ali prvenstvo je važnije. Igrači će biti dovoljno jaki da ga osvoje i ponovno budu najbolji." - zaključio je Vulić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara