Vulić: Mi Hrvati smo specijalci za rušenje pozitivnih stvari

BIVŠI trener Hajduka Zoran Vulić, od prošlog je tjedna jedan od glavnih kandidata za izbornika makedonske nogometne reprezentacije. No, u makedonskim se kalkulacijama našao još jedan bivši Hajdukovac. Riječ je Ivanu Kataliniću.

Katalinić je za Vjesnik potvrdio da je zainteresiran za mjesto izbornika, ali još nije imao konkretne razgovore s makedoncima. "Menadžeri su me ponudili Makedoniji. Naravno da sam zainteresiran, bitno mi je samo da radim." - rekao je Katalinić.

Ovakav razvoj događaja ne odgovara Zoranu Vuliću koji, čini se, nije nimalo oduševljen Katalinićevom konkurencijom. Vulić je ranije potvrdio da je zainteresiran za mjesto izbornika te da bi mu bila čast voditi Makedonce, ali priznaje kako mu se ne sviđa pojava hrvatskog trenera u natjecanju za mjesto izbornika.

Na upit novinara Vjesnika o novim kandidatima Hrvatima koji su u igri za mjesto izbornika Vulić je rekao: "To je istina, preko noći se pojavi netko novi, svaki dan kandidat više. No, svaki se trener ima pravo kandidirati. Ne uznemirujem se, ne smeta mi ako se javi još netko iz Hrvatske", rekao je Vulić.

Nakon kraće stanke nastavio je: "Ma, malo je tužno pričati o tome, ali mi smo Hrvati takvi - specijalci za rušenje pozitivnih stvari. To nam je u krvi. Kad bih se našao u situaciji da znam da se netko od mojih sunarodnjaka prije mene kandidirao i da je u prednosti, sam bih se povukao."

Osim Katalinića i Vulića, kandidati za mjesto makedonskog izbornika su Ćiro Blažević, koji je Makedoncima preskup, te Ivan Buljan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara