Vulić: Niko je dragulj kojeg moramo čuvati

TRENER Hajduka Zoran Vulić ostvario je četiri vrijedne pobjede na samom početku HNL-a, te se Hajduk nalazi na drugom mjestu Lige s istim brojem bodova kao i zagrebački Dinamo.

O utakmici sa Zagrebom kaže kako su svi igrači dali maksimalno i da je prezadovoljan igrom svoje momčadi, te da se sada okreću utakmici u Rijeci.

Kada smo ga zamolili za komentar na Ćirine izjave uoči utakmice u kojima je govorio kako će pokazati Hajduku, Vulić nam je kazao: "Šteta za Ćiru što mu ovaj put to nije uspjelo".

"Kad dobijem trenera njegove kvalitete meni je drago. Moj ego malo raste, jer ne dobiješ svaki dan čovjeka koji je bio treći na svijetu" - dodao je Vulić.

S obzirom na trenutno stanje na ljestvici, pitali smo trenera Hajduka i vidi li Hajduk na tako visokom mjestu kako prvenstvo bude odmicalo.

"Svaka momčad ima svoje uspone i padove, kako mi, tako vjerujemo i Dinamo. Mi smo obično bolji u početnoj fazi natjecanja nego pred kraj. Spremni smo na sve, padovi se mogu dogoditi, a možda ipak do toga i neće doći." - kaže Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljamo niti o Dinamu niti o čemu drugom. Sada razmišljamo samo o Rijeci. Još smo u stvaranju ove momčadi koja ove godine ima zadatak vratiti Hajduk u vrh, pa igramo bez opterećenja" - kazao je Vulić dodajući kako je i svaka sljedeća utakmica za Hajduk važna, te da se, ako budu pravi, mogu nadati dobrom rezultatu.

Nažalost, kada se radi o Hajduku, neizbježna je tema i Niko Kranjčar. Vulić je na njegov spomen kazao kako je već umoran od takvih pitanja, te da za Niku nije dobro da ga se analizira nakon svake utakmice, da ga treba malo pustiti na miru.

"Radi se o dragulju kojeg moramo čuvati, a ne ga stalno grebati i pokušati mu umanjiti sjaj. Svojim ponašanjem nije to zaslužio, nek´ igra nogomet, nek´ se zabavlja" - kaže Vulić o Niki.

Direktor Hajduka Fredi Fiorentini također je pohvalio sve igrače koji su igrali protiv Zagreba, ali i publiku, koja je ponovo skandirala protiv Uprave. No, Fiorentini nije želio komentirati navijače, već je samo kazao kako misli da to nije u redu.

O visokom drugom mjestu koje Hajduk zauzima nakon četiri kola HNL-a, Fiorentini je kazao: "Uvijek postoje oscilacije i padovi. Mi se svaki put borimo da dobijemo utakmicu, ali za rezultat se treba poklopiti više stvari. Dinamo ima svjetsku momčad ove sezone i mi ćemo im vrlo teško parirati. Ali ćemo dati sve od sebe da ih pobijedimo u Splitu".

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara