Vulić: Osijek nam je maksimalno podigao samopouzdanje

USUSRET polufinalnom susretu Hrvatskog nogometnog kupa trener Hajduka Zoran Vulić održao je tradicionalnu press konferenciju gdje je istaknuo kako je posljednja utakmica s Osijekom uvelike koristila samopouzdanju njegove momčadi.

"Naravno da nam je gostujuća pobjeda protiv Osijeka podigla samopouzdanje pred ovu vrlo važnu utakmicu s Dinamom. Momčad je nabrijana i očekujem da svi dobrano natope dres sa znojem" - rekao je Vulić.

Hoće li se Dinamo doći na Poljud braniti, ne zna, ali inzistira na tome da je rezultat iz prve utakmice povoljan, ukoliko Hajdukovci budu strpljivi.

"Ukoliko kvalitetno pristupimo utakmici možemo do finala. Rezultat je taj koji Dinamu daje prednost, ali ne i sigurnost. Igrat ćemo strpljivo, jer ako damo gol i u 90. minuti, opet imamo produžetke. Nama je najbitnije ne primiti gol, jer onda moramo dati tri." - ističe trener Hajduka.

Sastav još ne može potvrditi, jer očekuje izvještaj doktora Čukelja, a na ponajboljeg Dinamovca Modrića ni u kom slučaju ne misli stavljat "flaster".

"Bušić i Damjanović još nisu sigurni, o njima brine doktor, a konačnu situaciju će mi reći u srijedu ujutro. Što se tiče Dinamove momčadi, ne namjeravam posebno čuvati ni jednog igrača pa tako ni najneugodnijeg od njih, onoga od kojeg kreću sve akcije, Modrića." - dodao je trener Vulić.

Za kraj Fiorentini je istakao: "Dinamova uprava nije pozvana, kao što to nije bila ni naša u Zagrebu."

V.B.,V.G.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara