Vulić: Ponosan sam na svoj rad

JUTROS je na Poljudu održana posljednja novinska konferencija sad već bivšeg trenera Hajduka Zorana Vulića. Vulić i Grgić novinarima su potvrdili kako su se sporazumno rastali.

"Tako je najbolje i to je u najboljem interesu Hajduka s obzirom na trenutnu situaciju." - započeo je obraćanje novinarima Grgić.

"Manje-više sve je rečeno. Proveo sam osam lijepih mjeseci u Hajduku. Mislim da je to što se sada događa najbolje i za klub i za mene" - rekao je Vulić koji je dodao i da je prije tri utakmice predao otkaz koji nije bio prihvaćen, no da sada više nije mogao dalje.

Vulić je kazao i kako je Hajduk velik klub, što se vidi iz toga da je došlo do sporazumnog rastanka. "Ponosan sam na svoj rad. Doveo sam Hajduk do Europe i o njemu se napokon priča lijepim riječima" - rekao je Vulić.

Grgić je dodao kako se s Vulićem, kad je postao prvi trener Hajduka, zapravo pregovaralo oko toga da preuzme Hajdukovu omladinsku školu. "No, kad mnogi drugi nisu htjeli, on je pristao biti prvi trener momčadi" - rekao je Grgić.

Vulić će navjerojatnije i preuzeti vođenje mlađih sastava Hajduka, a konačna odluka o tome saznat će se 1. lipnja do kad će Vulić biti na odmoru.

Na upit novinara hoće li doći danas na trening kako bi se oprostio s igračima, Vulić je odgovorio: "Danas bi prvi trening trebao odraditi novi trener, pa bi moj oproštaj pokvario to. Bilo bi previše tužno kad bih ja došao, a prvi trening novog trenera trebao bi proteći u veselom raspoloženju" - dodao je bivši splitski strateg.

Vulić je za kraj zamolio novinare da budu uz novog trenera, te je ponovio kako je ponosan na svoj rad u Hajduku.

U 11 sati započela je sjednica Izvršnog odbora Hajduka, na kojoj bi prema, neslužbenim informacijama, šibenski strateg Ivan Pudar trebao biti potvrđen za novog trenera Hajduka.

A.H./V.G.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara