Wayne Bridge zbog netrpeljivosti s Terryjem ne želi s Engleskom na SP

Wayne Bridge zbog netrpeljivosti s Terryjem ne želi s Engleskom na SP

Tekst: Totalsport
Foto: Timesonline.co.uk


IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello u razgovoru za CNN nije posebno komentirao otkazivanje lijevog braniča Waynea Bridgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vraćao sam se u Englesku iz Milana kada je Wayne Bridge priopćio da neće biti s nama za utakmicu s Egiptom (3. ožujka), kao ni na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Takva me odluka iznenadila, ali poštujem je, kao i odluke svih ostalih igrača. Vrata za reprezentaciju su mu uvijek otvorena. Imamo vremena, još su tri mjeseca ostala do trenutka kada moram objaviti svoju konačnu momčad za Južnoafričku Republiku. Nadam se da će Wayne Bridge biti s nama na Svjetskom prvenstvu", rekao je Capello.

Podsjetimo, razlog Bridgeova otkazivanja Capellovu pozivu za prijateljsku utakmicu s Egiptom, kao i nastupa na SP-u u Južnoafričkoj Republici, dakako, leži u njegovu bivšem prijatelju i bivšem klupskom suigraču iz Chelseaja Johnu Terryju, odnosno njihovu kompliciranom odnosu zbog privatnih razloga.

Sukob na relaciji Terry – Bridge izbio je zbog žene, 33-godišnjeg francuskog modela Vanesse Perroncel. Riječ je o bivšoj djevojci i majci djeteta Waynea Bridgea, s kojom je kapetan Chelseaja imao izvanbračnu aferu koja je kasnije rezultirala pobačajem, a Terry ga je financirao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara