Wayne Rooney skrivio prometnu nesreću

INCIDENTIMA sklon napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney skrivio je lakšu prometnu nesreću u kojoj se svojim automobilom BMW X5 sudario sa Nissan Primerom 45-godišnje žene iz .

Prema policijskom izvješću, Rooney je prošlog četvrtka u Primeru udario zbog nepažljive vožnje na kolniku shoping centra Cheadle Hulme u Manchesteru. 45-godišnja vozačica je od udarca  Rooneyevog BMW-a zadobila lakšu ozljedu istegnuća vratnih mišića.

Rooney će se zbog incidenta naći pred prekršajnim sucem, te mu prijeti novčana kazna do 5.000 funti kao i oduzimanje vozačke dozvole.

Inače, ovo nije prvi puta da 19-godišnjeg Rooneya prate incidenti. On se navodno u jednom noćnom klubu u Manchesteru potukao s jednim 22-godišnjakom koji ga je isprovocirao komentarom o transferu iz Evertona u Manchester. 22-godišnjak je naknadno povukao optužbu protiv Rooneya.

Osim ovog incidenta, Rooneya prati loš glas jer je navodno u jednom noćnom klubu u Cheshireu ošamario svoju djevojku Colleen McLoughlin. Informaciju je u javnost pustio engleski tabloid The Sun koji se sada mora suočiti s tužbom Rooneyevih odvjetnika.

Zbog svega toga, nacionalno udruženje učitelja u Engleskoj izrazilo je stav kako je Rooney "loš primjer za djecu", a izravan povod ovakvoj reakciji učitelja jest Rooneyevo psovanje na suca utakmice Man. United - Arsenal.

Zanimljivo je da Rooneyeva baka stala u obranu svoga "unučića" te je osudila, kako sama kaže, "strašan medijski progon". 74-godišnja Pat Morrey poslala je pismo Liverpool Echou u kojem brani Waynea te od medija traži da "gledaju njegovu dobru stranu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara