Wenger: Ako Barcelona želi Fabregasa, neka me nazovu

ARSENALOV menadžer Arsene Wenger vjeruje kako su sve priče o zanimanju Barcelone za svog bivšeg igrača Francesca Fabregasa samo u sferi špekulacija.

Wenger kaže kako je već umoran od tračeva i glasina o zanimanju Barcelone za Fabregasa, koji je, kao mlad i neafirmiran igrač, sa 16 godina napustio Katalonce i preselio se u Arsenal. Zbilo se to u srpnju 2003., kada je ''Cesc'' imao tek 16 godina.

''Cesc je vrlo važan igrač za Arsenal, a Barcelona nije pokazala zanimanje za njega, barem ne službeno. Novinari moraju o nečemu pisati. No, evo, ako želite, dat ću vam svoj broj mobitela. Proslijedite ga ljudima u Barceloni. Ako žele Fabregasa, neka me nazovu. Znaju kako to ide, već smo im prodali Henryja.."

Prevedeno, Wenger poručuje engleskim novinarima da se tu nema više o čemu prilati, budući da Barcelona nije poslala službenu ponudu.

No, zanimljivo je mišljenje Barceloninog trenera Franka Rijkaarda o Fabregasu;

"Jedan je od najtalentiranijih svjetskih nogometaša. S obzirom na njegovu mladost, njegove igre u Arsenalu su doista impresivne. Mogu mu samo čestitati na svemu što je napravio za Topnike. On je njihov igrački lider."

Nedostaci?

"Tko sam ja da sudim o ljudskim nedostacima? Osim toga, iskreno govoreći, kod njega ih i ne primjećujem."

Totalsport/Index
Foto: AFP

 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara