Wenger moli za sudačku zaštitu: Brutalni startovi na naš napadački nogomet prolaze nekažnjeno

Tekst: A.K.
Foto: AFP

ARSENALOV trener se ne prestaje žaliti na grub tretman koji njegovi umjetnici dobijaju u srazu s nerafiniranim "kostolomcima" Premiershipa.

"Cinično i grubo se uništavaju naši pokušaji da igramo dopadljiv i napadački nogomet" zavapio je Wenger. Mislim da bi suci trebali konačno progledati i vidjeti takozvane male faule koje nam suparnici rade.

"Ako se radi o tri ili četri mala faula koje napravi isti igrač , njega treba kazniti žuti kartonom, a upravo su to suci propustili naprvaiti u nekoliko posljednjih utakmica kad smo protiv nas imali igrača koji je radio upravo takve prekršaje" otkrio je Arsenalov Arsene i dodao:

"Naravno da znam tko su počinitelji tih prekršaja ali ne želim oko toga raditi veliku strku, samo želim da su suvi toga svjesni".

Dao je i primjer dvostrukih kriterija kada su u pitanju njegovi igrači: "Alex Song je napravio jedan 'spektakularni' prekršaj za što je kažnjen kartonom dok je Wigan imao igrače koji su napravili po četiri, pet, šest ili sedam prekršaja i nisu dobili žuti karton."

"Pokušati ću o tome govoriti engleskom nogometnom savezu jer sam već tu temu iznio na sastancima uefe" rekao je na kraju Wenger.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara