Wenger vjeruje da će Modrić zbog Eduarda izabrati Arsenal

ARSENAL i Chelsea samo su neki od klubova koji posljednjih dana pokazuju interes za Luku Modrića, ali menadžer Topnika smatra kako, iako ne može pratiti Abramoviča po debljini njegova novčanika, ipak ima asa u rukavu.

Wengeru je velika želja ponovo upariti nekadašnji Dinamov udarni dvojac, ali da bi mu se ta želja ispunila morat će klubu iz Maksimira ponuditi nešto više od Romana Abramoviča. A to neće biti lako. Prema glasinama koje kruže engleskim medijima, Chelsea je na Dinamovu adresu spreman poslati nemoralnu ponudu u iznosu od vrtoglavih 30 milijuna funti!

No, u novcu nije sve, reći će Wenger. Arsenal Luki i Dinamu također može isplatiti pozamašnu svotu, a ima i jedan adut kojeg bogataši iz Chelsea nemaju - Modrićevog najboljeg prijatelja, pišu engleski mediji.

Wenger se nada kako bi upravo to moglo presuditi. Modrić i Eduardo u Dinamu i reprezentaciji su dokazali da su vrhunski par na terenu; izvrsno se razumiju i njihova suradnja često protivničke ekipe baca u očaj. To je karta, smatraju Englezi pozivajući se na Wengerove izjave, na koju će svestrani Francuz igrati u svojim pokušajima da Modrića pretvori u Topnika.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara