William Hill: Hrvatska sedmi favorit Eura

WILLIAM HILL, najpoznatija britanska kladionica, najvećim favoritom Europskog prvenstva smatra Njemačku, a Engleska je na diobi ''četvrtog mjesta''.
 
Uoči utakmice Izrael – Rusija, William Hill je nudio omjer 14/1 da će Engleska postati europski prvak. Pojednostavljeno, da ste uoči susreta u Tel Avivu uložili jednu funtu, dobili biste 14 u slučaju da Gordi Albion osvoji Euro. Nakon pobjede Izraela nad Rusijom, tečaj na Engleze pao je na 8/1.

"Engleski navijači očito su bili veliki pesimisti po pitanju plasmana na Europsko prvenstvo. Naime, uoči utakmice u Tel Avivu, najveća uplata koju smo primili na opciju da će Engleska postati europski prvak, iznosila je tek 60 funti", izjavio je Graham Sharpe, glasnogovornik kladionice.

Oklada na plasman Tri lava na EP sada je na koeficientu 1/10. Ukoliko uložite 8 funti na pobjedu Engleske protiv Hrvatske, dobit ćete 15, omjer na remi u toj utakmici je 21/10, a na pobjedu Hrvatske 11/2.

William Hill nudi i okladu da će Steve McClaren postati bivši izbornik Gordog Albiona odmah nakon utakmice protiv Hrvatske u omjeru 12/1, te da će napustiti posao engleskog izbornika do kraja godine, u omjeru 6/1.

Prema ovoj kladionici, najveći favorit Eura je Njemačka (5/1), a slijede Italija (11/2) i Francuska (7/1), dok su na diobi četvrog mjesta u ulozi favorita Engleska i Španjolska s omjerom 8/1. Prema Williamu Hillu, šesti favorit je Portugal (10/1), a na diobi sedmog mjesta Hrvatska i Češka (16/1).

Graham Sharpe izvjestio je i o nevjerojatnom broju oklada na subotnju utakmicu između Škotske i Italije u Glasgowu. "Na tu utakmicu uplaćeno je oko 10 milijuna funti! U posljednjih sat vremena prije početka utakmice, imali smo prosječno uplate od 10 tisuća funti u svakoj minuti."

"Primili smo na desetine tisuća patriotskih oklada na pobjedu Škotske od navijača koji su u naše poslovnice ulazili odjeveni u škotskim majicama i kiltovima. No, veliki broj kladitelja uplaćivao je i na pobjedu Italije. Zaprimili smo po tri oklade od 5 tisuća funti na pobjedu Talijana", informirao je Sharpe.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara