William Hill i Eurosport: Mourinho prvi favorit za engleskog izbornika

KLADIONICA William Hill objavila je tečajeve za klađenje na novog engleskog izbornika, a prvi favorit je Portugalac Jose Mourinho. "Special One" je u uvjerljivom vodstvu (51 posto glasova) i u anketi Eurosporta u kojoj je glasalo više od pet tisuća čitatelja tog portala.

U svim kladioničkim krugovima u Engleskoj Mourinho i Martin O'Neill firuriraju kao najozbiljniji kandidati za McClarenovog nasljednika, a prate ih Luis Felipe Scolari i Guus Hiddink, dva trenera koji su sa svojim reprezentacijama, Brazilac Scolari s Portugalom, a Nizozemac Hiddink s Rusijom, izborili plasman na Europsko prvenstvo.

Evo kako je omjere postavila kladionica William Hill: Jose Mourinho 4-1; Martin O'Neill 5-1; Luiz Felipe Scolari 7-1; Guus Hiddink 8-1; Fabio Capello 10-1; Stuart Pearce 12-1; Alan Shearer 12-1; Sam Allardyce 16-1; Marcello Lippi 16-1; Harry Redknapp 16-1; Alan Curbishley 16-1.

Kladionica SunBet kao najvećeg favorita za vruću fotelju engleskog izbornika vidi O'Neilla, i to s omjerom 7-4. Mourinho je u SunBetu tek drugi (7-2), a slijede Scolari i Hiddink s omjerom 6-1, te Alan Shearer, na kojem možete dobiti 10 funti na jednu uloženu, ukoliko baš on bude izabran.

Anketa Eurosporta: Više od pola Engleza za Mourinha   

Potraga za novim engleskim izbornikom podigla je više interesa nego što je to realno. Na internet portalu eurosport.com glasali su engleski navijači. Više od polovice onih koji su glasali (blizu pet tisuća glasova) su za opciju da novi izbornik postane Portugalac Jose Mourinho koji je očito ostao svima u dobrom sjećanju po radu u Chelseaju. Naime, Mourinho je dobio čak 51 posto glasova.

Na drugom mjestu, daleko ispod Portugalca, je Talijan Fabio Capello sa 15 posto glasova, dok je 13 posto dobio Alan Shearer, još donedavno engleski reprezentativac i legenda Newcastlea.

Redoslijed:

51 posto - Jose Mourinho

15 posto - Fabio Capello

13 posto - Alan Shearer

7 posto - Guus Hiddink i Martin O'Neill

5 posto - Luiz Felipe Scolari

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara