Woods: Nervozan sam zbog povratka

Woods: Nervozan sam zbog povratka

Totalsport
Foto: AFP

AMERIČKI golfer Tiger Woods nastupit će od 8. do 11. travnja na turniru Masters kategorije Augusta National u saveznoj američkoj državi Georgiji. Bit će to njegov prvi nastup nakon višestrukog preljubničkog skandala koji je podigao veliku medijsku buru.

"Malo sam nervozan, da budem iskren. Bilo bi lijepo čuti koji pljesak podrške ovdje i ondje, ali također se nadam da ću pogoditi koji 'birdie' (jedan udarac ispod nule po rupi). Uzbuđen sam zbog povratka. Zaista se veselim što ću opet vidjeti svoje kolege, svoje prijatelje. Nedostajali su mi, nedostajalo mi je natjecanje", rekao je Woods između ostalog u dva petominutna intervjua za Golf Channel i ESPN.

Posljednji je put Woods na nekom turniru nastupio 15. studenog na Australian Mastersu. Niti dva tjedna nakon toga doživio je prometnu nesreću u neposrednoj blizini svoga floridskog doma, nakon čega je otkrivena skandalozna serija seksualnih afera u kojima je varao vlastitu suprugu. Sada se Woods nalazi na liječenju od seksualne ovisnosti, a terapiju namjera nastaviti paralelno s nastupima na turnirima. Također se nada i spasu braka, te oprostu od prevarene supruge Elin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka me još puno tretmana i samo zato što sam se vratio igri ne znači da ću se prestati liječiti. Čeka me još puno rada na sebi." Nakon nastupa na Augusta Nationalu najbogatiji sportaš današnjice nema zakazanih nastupa na turnirima.

"Zaista ne znam što ću učiniti poslije ovog turnira. Prošle sam godine morao pauzirati zbog koljena, a ove godine nakon svega što sam učinio, također ne znam što će biti dalje. Moram raditi na sebi da postanem bolja osoba, a sve kreće od odlazaka na terapije."

U svakom slučaju bit će zanimljivo pratiti Woodsov nastup na Augusta Nationalu, turniru koji je u karijeri osvajao četiri puta, kao i reakcije gledatelja i njegovih kolega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara