World Soccer nahvalio Niku Kranjčara

World Soccer nahvalio Niku Kranjčara

UGLEDNI nogometni mjesečnik World Soccer je u izdanju od ožujka posvetio cijelu stranicu predstavljanju mladog kapetana Dinama, Nike Kranjčara, a njegov talent usporedio s talentom legendarnog Zvone Bobana.

Veliki članak o Niki Kranjčaru objavljen je u rubrici "Talent scouts", a kapetan Dinama time se našao u društvu brazilskog napadača Baptiste, argentinskog defanzivca Quiroge, francuskog reprezentativca Habiba Bamogoa i mlade bugarske nade Emila Gargarova.

World Soccer piše kako bi prema svim prognozama Niko trebao nadmašiti svog oca, proslavljenog nogometaša i trenera Zlatka Kranjčara.

"Niko je već s 19 godina Dinamov kapetan, a briljantnim igrama na sredini terena već je privukao emisare vodećih europskih klubova poput Barcelone, Intera, Milana i Liverpoola" - piše novinar World Soccera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni mjesečnik prenosi Kranjčarovu izjavu kako bi najradije zaigrao u Barceloni, te navode kako je Dinamov kapetan vlasnik austrijske putovnice, koja će mu zasigurno olakšati eventualni transfer u neki od europskih klubova.

Pišući o stilu igre Nike Kranjčara, novinar World Soccera piše kako je njegov talent usporediv s talentom legende hrvatskog nogometa - Zvonimira Bobana.

"Tehnička rafiniranost, pregled igre i mašta, kao i podatak da je s 19 godina odveo svoju momčad do naslova, sugeriraju da bi čak mogao nadmašiti Bobana." - tvrdi se u članku World Soccera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara