WTA prijeti Šarapovoj s 300.000 dolara kazne

ŽENSKA teniska asocijacija (WTA) tražila je od Marije Šarapove dugotrajno sudjelovanje na snimanju marketinških materijala neposredno uoči velikog WTA turnira u Rimu.

"Voljela bih upoznati sve moje navijače s tim da WTA od mene i još nekih vrhunskih igračica traži da sudjelujemo na četverosatnom komercijalnom fotografiranju za potrebe marketinških materijala WTA-a. Traže od mene da to obavim u nedjelju, ponedjeljak ili utorak, nakon što sam letjela iz Los Angelesa 12 sati. Postavila sam neka osobna pravila kada je vrijeme za snimanje i to nikada ne radim prije turnira jer me psihički iscrpljuje. Želim se koncentrirati na moj tenis prije ovako važnog turnira", priopćila je Šarapova.

Potom je dodala: "Prijete mi iz WTA-a da će me kazniti s više od 300.000 dolara ukoliko ne ispunim što traže od mene! Kao što vidite, WTA voli kažnjavati igračice. Iskreno govoreći, volim sudjelovati u promociji ženskog tenisa i Toura koliko god mogu, ali stvarno nije u redu tražiti dugotrajno fotografiranje prije velikog turnira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga strana, odnosno WTA, tvrdi da je sve u skladu s propisima. "Igračice imaju mnoge obveze na terenu i izvan terena, a ono što od njih tražimo u Rimu apsolutno je u skladu s pravilima. Igračice su dobro upoznate sa svojim obvezama", stoji u priopćenju glasnogovornika WTA-a.

Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara