Z. Mamić: Roberta Kovača nismo prekrižili

UPITAN za pojačanja u Maksimiru, Zoran Mamić, sportski direktor Dinama,  kaže kako je od brojnih imena kojima se spekulira: Butina, Bišćan, Rakitić, Tokić - Robert Kovač jedini igrač na kojega Modri računaju.

"Robert još uvijek ima nepoznatu situaciju u Juventusu, iako po riječima trenera, računaju na njega. Poznajući financijsku situaciju slavnog talijanskog kluba i način na koji oni kupuju igrače, to se može promijeniti preko noći. Naš odgovor je jasan: Ako se u Juventusu nešto dogodi, apsolutno je spreman za razgovor"-izjavio je Zoran Mamić za Sportske novosti.

Koliko je Dinamo spreman platiti Roberta Kovača, Mamić nije želio otkriti pravdajući se kako financije nisu njegov dio posla. Ističe kako je vodstvo kluba spremno učiniti velike napore  za Kovačevo dovođenje, ali, isto tako, svjesni su da Robert godišnje zarađuje više od dva milijuna eura koliko mu Dinamo ni u kojem slučaju ne može ponuditi. Ističe kako čekaju rasplet situacije oko Kovača, ne stvarajući nikakve iluzije.

Što se drugih pojačanja tiče, Mamić nije želio govoriti. To što se svaki dan u medijima pojavljuje neko novo ime za koje je Dinamo navodno zainteresiran, Mamić tvrdi kako nema smisla ni potvrditi ni demantirati. Smatra da izvor tih priča nisu igrači, već njihovi savjetnici i menadžeri koji na taj način pokušavaju nabiti njihovu cijenu.

Ukoliko Modri ne uspiju u svoje redove dovesti Roberta Kovača, sportski direktor Dinama kaže kako u ovom trenutku ne može niti jednog igrača označiti kao vođu. Zaključuje kako ključni igrači trebaju biti Modrić, Eduardo i Ćurluka, koji su ključni igrači i nositelji igre i u reprezentaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara