Za koju reprezentaciju će igrati Kranjčar, Srna i Babić; Na popisu su i Barića i Novoselca

Za koju reprezentaciju će igrati Kranjčar, Srna i Babić; Na popisu su i Barića i Novoselca

U OVOM trenutku je za nas najvažnije da su sva 22 nogometaša, na koje računam za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Slovenije zdravi, jer u posljednje vrijeme nismo često bili u takvoj poziciji, izjavio je danas na konferenciji za novinstvo izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić.

Za dvije dodatne kvalifinacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo u Portugalu, što će se 15. i 19. studenoga igrati u Zagrebu i Ljubljani Barić računa na: Stipu Pletikosu, Tomislava Butinu,Daria Šimića, Stjepana Tomasa, Roberta Kovača, Borisa Živkovića,Josipa Šimunića, Maria Tokića, Matu Neretljaka, Igora Tudora, Jerku Leka, Juricu Vranješa, Milana Rapaića, Đovanija Rosu, Niku Kovača, Marka Babića, Darija Srnu, Niku Kranjčara, Ivicu Mornara, Dadu Pršu, Ivicu Olića i Zorana Zekića.

Barić je naglasio da Hrvatskla ni po čemu nije favorit u susretima protiv Slovenije i da samo velikim zalaganjem svih nogometaša koji moraju biti sto posto spremni možemo računati na plasman na EP-u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog značaja susreta Barić će zatvoriti posljednje treninge reprezentacije koja ni ovog puta nije odustala od svoje stalne baze za pripremu u Brežicama.

Za razliku od Barića izbornik "A" selekcije Martin Novoselac ima puno problema za sastavom mlade reprezentacije, koja će u samo dva dana,16. studenog u Varaždinu i 18. studenoga u Edinburghu, odigrati dvije utakmice za plasman na Europsko prvenstvo igrača do 21 godinu.

Novoselac je izjavio da od naše standardne vezne linije Rubil-Carević-Tomić, Rubila zbog ozljede nije ni zvao, a Carević i Tomić u posljednja dva tjedna nisu trenirali u svojim klubovima.

Osim toga Barić je za utakmicu protiv Slovenije pozvao Kranjčara, Babića i Srnu, koje je na svoj popis od čak 25 igrača stavio i Novoselac, koji za oglede protiv Škotske računa na: Vranjića, Bulata, Pranjića, Ješu,Lućića, Mikulića, Šafarića, Carevića, Petrića, Žgalu, Ljubojevića, Šarliju, Božića, Brkića, Linića, Zahoru, Bodrušića, Tomića, Gala,Ćosića, Klića, Drpića, Kranjčara, Babića i Srnu.

Okupljanje "A" reprezentativaca je u ponedjeljak 10. studenog u 11sati u hotelu Sheraton, a mlade također u ponedjeljak, ali u 10 sati uhotelu Laguna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara