Zagreb okuplja zlatne olimpijce, Šola potpisuje već u petak

KAKO nam je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio direktor rukometnog kluba Zagreb Bartol Kaleb, vratar Veszprema i zaštitni znak naše zlatne reprezentacije, Vlado Šola, sljedeće sezone prelazi u redove Zagrebaša.

Iako su momci Lina Červara nesretno ispali iz Lige prvaka, u klupskim prostorijama posljednjih dana ne vlada turobno raspoloženje. Kuju se planovi za sljedeću sezonu, prodaju se zvučna imena, no ne štedi se niti na dovođenju novih. Nakon vijesti o povratku ponajboljeg svjetskog rukometaša Ivana Balića, saznalo se kako o istom razmišljaju Valčić, Džomba i Lazarov.

No, što je sigurno , sigurno je. U ovom slučaju siguran je samo potpis Vlade Šole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast nam je najaviti kako će u petak u deset sati Vlado Šola staviti svoj potpis na ugovor, što bi značilo da će nam se priključiti odmah s početkom sljedeće sezone. Osim Šole, u petak će potpisati i standardni rukometaši Zagreba Špoljarić i Horvat." - kazao je Kaleb.

Šola sa svojim sadašnjim klubom Veszpremom ima visoke ambicije na europskim parketima, priča se čak i o naslovu prvaka. Kako mu na kraju sezone ističe ugovor, moći će se bez problem posvetiti svom cilju - povratku kući i podizanju Doma Sportova na noge. Zagreb prema najavama tijekom narednih sezona želi okupiti veći dio zlatne rukometne reprezentacije, što bi bio zaista lijep poklon sportu u našoj zemlji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara