Zagrebačke pahuljice desete

Nakon nastupa u kratkom programu na Berlina kupu u sinkroniziranom klizanju seniorska reprezentacija Hrvatske je na posljednjem, desetom mjestu.

U jakoj konkurenciji, kad se forma temipra za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj (22. -24. travnja), Zagrebačke pahuljice zadnjim mjestom prvog dana najviše su razočarale sebe. Jutarnji trening odradile su daleko bolje, a imale su i sreće kod ždrijeba, budući da su nastupale zadnje. Trema je ipak bila čini se glavni krivac, jer u ekipi ove sezone stigle su čak četiri mlade klizačice iz juniorskog pogona i trebat će još vremena i strpljenja da sve se posloži.

Prema očekivanju u vodstvu su kod juniorski i seniorski sastavi iz Finske, koji uz sjajne domaćine imaju prema dosad viđenom najviše šansi da se izbore za prve tri pozicije. Natjecanja se nastavljaju danas izvođenjem slobodnih progra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rezultati seniorke nakon kratkog programa: 1. Unique (Fin) 0.5 bodova, 2. Rocketts (Fin) 1.0, 3. Berlin (Njem) 1.5, 4. Nexxice (Kan) 2.0, 5. Elan (SAD) 2.5....10. Zagrebačke pahuljice (Hrv) 5-0.

Juniorke: 1. Mystique (Fin) 0.5, 2. Convivium (Šve) 1.0, 3. Hockettes (SAD) itd.

(Hina)xch yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara