Zagrebačke pahuljice posljednje

KRATKIM programima započela su u dvorani Scandinavia u Geteborgu natjecanja na 6. Svjetskom prvenstvu u sinkroniziranom klizanju na kojem nastupa 20 ekipa iz 15 zemalja sa četiri kontinenta.

Prema očekivanju u vodstvu je prvi sastav domaćina, a iza njih su dva sastava Finske, od kojih prvi brani zlato osvojeno prošle godine na SP u Zagrebu.

Reprezentacija Hrvatske završila je prvi nastup na zadnjem, 20. mjestu, a naše seniorke bile su razočarane nekim sudačkim odlukama jer je ovo prvo SP koje se sudi po novim pravilima.

"Sada sve treba prespavati i sutra se pokušati vratiti. Razlika izmedju nas Australije i Austrije je samo 0.08 bodova koje, vjerujem, u slobodnom programu možemo nadoknaditi", otimistički je izjavila nova trenerica Zagrebackih pahuljica Danka Pivac. Ipak, članice našeg jedinog kluba u sinkroniziranom klizanju teško mogu ponoviti prošlogodišnji uspjeh kada su na SP u Ledenoj dvorani Doma sportova osvojili 17. mjsto.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati nakon kratkog programa: 1. Švedska I 71.23 bodova, 2. Finska I 68.67, 3. Finska II 64.33, 4. SAD I 63.30, 5. Kanada 61.88, 6. Njemačka I 59.15..., 20. HRVATSKA 30.50.

U subotu su na progrmu slobodni sastavi.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara