Zagrebački velesajam pomaže organizaciji SP za žene

´OSVAJANJEM zlatnog odličja na Svjetskom rukometnom prvenstvu razgalili ste srca svih ljudi u Hrvatskoj i zato mi je izuzetna čast što mogu potpisati Protokol o suradnji s kojom se Zagrebački velesajam obvezuje pomoći u organizaciji Svjetskog rukometnog prvenstva ze žene, koji će se od 1. do 14. prosinca ove godine održati u šest hrvatskih gradova´, izjavio je danas direktor Društva Zagrebački velesajam Davorin Spevec.

U ime Hrvatskog rukometnog saveza Protokol je u nazočnosti većine zlatnih reprezentativaca i članova stručnog stožera rukomerne reprezentacije potpisao presjednik HRS-a Željko Kavran.

Na prigodnoj svečanosti održanoj u sklopu 12. zagrebačkog sajma sporta i nautike predsjednik Povjerenstva za odabir motiva za poštanske marke HP-a akademik Nedjeljko Fabrio predstavio poštansku marku zlatnih rukometaša iz Portugala autora Danijela Popovića. Po riječima Fabria, nakon maraka posvećenih Draženu Petroviću, vimbldonskom pobjedniku Goranu Ivaniševiću, trostrukoj olimpijskoj pobjednici Janici Kostelić, marka sa zlatnim rukometašima predstavlja logičan sljed, a Hrvatska pošta je povodom velikog uspjeha hrvatskih rukometaša izdala prigodnu omotnicu prvog dana i prigodan list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara