Zahora i Bošnjak sele u Južnu Koreju, Marić ostaje u Grčkoj?

VLASNIK južnokorejskog kluba Incheon Ahn Jong Bok uskoro bi trebao doći u Hrvatsku gdje će biti gost na jahti Zdravka Mamića, a vrlo je vjerojatno da Jong Bok u domovinu želi ponijeti i "suvenire" sa europskog putovanja.

Kako doznaju Sportske novosti, vlasnik Incheon Uniteda više je nego zadovoljan igrom Jasmina Agića koji u Koreji boravi od kraja veljače, a budu li razgovori sa Zdravkom Mamićem uspješni, u lipnju bi se Agiću trebali pridružiti Dario Zahora i Ivan Bošnjak.

Skauti Incheona navodno su jako zadovoljni statistikama Zahore i borbenošću Bošnjaka, pa je Ahn Jong Bok najavio kako je spreman duboko posegnuti u džep ne bi li prebacio Dinamov dvojac u Koreju. Bude li tako, ponuda se neće odbiti, pišu SN.

Što se tiče Silvia Marića, čini se da on ipak ostaje u Grčkoj. Marić se jučer trebao, prema treneru Cvetkoviću, čim završi razgovore s upravom Panathinaikosa, javiti u Maksimir.

Kako je za Index.hr rekao glasnogovornik Modrih Ado Kožul, Marić se jučer nije javio, pa se pretpostavlja da do povratka Marića u Maksimir, barem zasada, neće doći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara