Zahora se vraća kući

DARIO ZAHORA se nakon neuspješne potrage za novim angažmanom vratio u Dinamo. Nakon Južne Koreje i Belgije, Zahora se vratio kući. To su potvrdili i iz Dinama, a Josip Kuže računa na njega.

Prije mjesec dana Zahora je zbog sreću otišao potražiti u Koreji, ali mu to nije uspjelo. Neposredno prije odlaska je izjavio da je svjestan da se na njega ne računa.

"Nisam stekao osjećaj da se na mene računa u ovoj sezoni i odlazak je vjerojatno najbolji potez. Ne znam ime svoga kluba i sve ću doznati kad sletim. Bez obzira na odlazak, uvjeren sam da se stvara doista kvalitetna Dinamova momčad i ja joj želim uspjeh." - kazao je tada Zahora.

Proteklog je tjedna Zahora bio na probi u belgijskom prvoligaškom klubu FC Brussellsu. Tamo je prošao liječnički pregled, no pao je na testu fizičke spreme. Navodno je trener rekao da nije spreman, pa mu nije ponuđen ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siniša Jagodić, član Uprave Dinama zadužen za odnose s javnošću za Index.hr je potvrdio da se Zahora vratio u klub.

"Zahora se vratio i kreće u rad s klubom. Počinje s treninzima, a trener Kuže je izjavio da računa na njega." - izjavio je Jagodić, a na naše pitanje znači li to da je prestao tražiti inozemni angažman je kratko odgovorio: "Treba pričekati 31. kolovoz kada je kraj prijelaznog roka, pa će se tada znati, no on trenira s nama."

Pitanje je hoće li Zahora pronaći svoje mjesto u Dinamovom napadu, u kojem je najveća konkurencija. Zahori će se svakako biti teško ubaciti u "modrih" jedanaest ispred Da Silve, Bošnjake, Mitue, Ljubojevića i mladog Karduma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara