Zahovič: Ne vidim razloge za hrvatski optimizam

NAJBOLJI slovenski reprezentativac izjavio je za Jutarnji list kako "ne vidi niti jedan razlog za optimizam Hrvata uoči kvalifikacijskih susreta protiv Slovenije".

Nogometaš koji je dugo bio ozlijeđen, za susret slovenske reprezentacije s Hrvatskom bit će potpuno spremaa, koliko to može biti s obzirom na neigranje.

Zahoviču nije jasno na čemu Hrvati temelje svoj optimizam, jer, po njemu, "Hrvatska nikad nije igrala s pravom slovenskom reprezentacijom".

"U Sloveniji nogomet postoji od 1998. godine", rekao je Zahovič. "Atmosfera u slovenskoj svlačionici je fenomenalna i svi su spremni za dvoboj", naglasio je slovenski golgeter dodavši kako Hrvatska ima "vrlo male izglede za plasman na Europsko prvenstvo".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahovič smatra kako je najjači slovenski adut njihovo iskustvo, jer imaju skoro istu momčad koja je sudjelovala na posljednjem Europskom prvenstvu i Svjetskom prvenstvu.

O kvaliteti hrvatskih igrača nije želio razgovarati, jer smatra kako "se moraju okrenuti samo sebi i ne podređivati se protivniku".

Najopasnijim igračima hrvatske reprezentacije smatra Rapaića, Pršu, Šimića i Mornara.

Siguran u prolaz Slovenije Zahovič je prognozirao i rezultat: 1:1 u Zagrebu, i 0:0 u Ljubljani.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara