Zahovičev dolazak u Dinamo sve izgledniji

Zahovičev dolazak u Dinamo sve izgledniji

DOLAZAK Zlatka Zahoviča u Dinamo sve je izgledniji. Zahovič je, naime, slobodan igrač, za njega se ne mora se isplatiti nikakva odšteta, a slovenski reprezentativac je i sam izrazio želju za dolaskom u Zagreb, tvrdi Ilija Lončarević. 

Trener i sportski direktor Dinama Lončarević je u razgovoru za Sportske novosti rekao da će Dinamo dobiti igrača europske klase, koji ima veliko iskustvo i koji je igrao u velikim momčadima. Smatra da će Zahovičeva karizma biti značajan doprinos u nastavku sezone.

Zahovič neće, kaže Lončarević, zatvoriti mjesto mladom kreativcu Luki Modriću, njih dvojica mogu igrati zajedno među prvih jedanaest. Lončarević podsjeća da je Modrić klasični vezni igrač koji može biti u bilo kojoj formaciji, s bilo kojim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahovič Dinamo neće stajati, kako se špekulira, milijun eura, tvrdi Lončarević, pa dodaje kako je Slovenac i sam izrazio želju da karijeru završi u velikom klubu, a u ovom slučaju je to Dinamo.

"On je slobodan igrač, samo ćemo se dogovoriti oko primanja. Financijska strana mu je na posljednjem mjestu." - kazao je Lončarević.

Sam Zahovič pak kaže da je Dinamova ponuda najprivlačnija, ali konačnu odluku donijet će u srijedu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara