Zastrašujuće otkriće: Tijekom Eura u zadnji tren spriječena su dva velika teroristička napada

Zastrašujuće otkriće: Tijekom Eura u zadnji tren spriječena su dva velika teroristička napada

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJMANJE dva teroristička napada s najtežim posljedicama spriječena su za vrijeme EP-a u nogometu, koje se igralo od 10. lipnja do 10. srpnja i koje je, srećom, prošlo bez očekivanih terorističkih napada.

Ali, sada se doznaje da su islamističke ubojice jedan od udara planirale izvesti za vrijeme odigravanja finala između Francuske i Portugala na pariškom Stade de France, na kojem je nekoliko terorista prošle godine u studenom pokušalo izvesti napade za vrijeme utakmice Njemačke i Francuske, ali su otkriveni, pa je su aktivirali eksploziv pored stadiona i na ulazu u krug SDF-a.
 
Informacije o napadima tijekom Eura koji su u spriječeni u posljednji tren, donosi francuski L’Opinion, a prenosi L’Equipe. Nema puno detalja, tek navedene informacije, kao i riječi neimenovanog visokog izvora: "Napada nije bilo, ali vjerujte da su teroristi dali sve od sebe da do njih dođe."
 
Francuzi i njihove sigurnosne službe nisu stigli proslaviti što na Euru nije bilo napada, jer cijela zemlja šokirana je stravičnim napadom u Nici, koji je izvršen nekoliko dana nakon završetka Eura i u kojem s poginule 84 osobe. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara